Ambitie

De afgelopen jaren ben ik beïnvloed door de nieuwe wind die in Nederland waait. Die van de civil society, participatiemaatschappij, doe-democratie of welk begrip je zelf wenst te gebruiken. 


De innovatie van deze beweging spreekt me aan. Maar dan wel vanuit de kracht van de samenleving en niet zozeer vanuit onderliggende bezuinigingen. 

Meedenken wil ik over de nieuwe rollen van de overheid, bewoners en maatschappelijke organisaties. Hoe verhouden zij zich tot elkaar. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen. Hoe kunnen zij samenwerken. Wat is de rol van communicatie en participatie hierbij en specifiek mijn inzet als strategisch en verbindend Communicatiespecialist.

Op het snijvlak van samenleving en overheidscommunicatie, daar haal ik mijn energie uit, daar ligt mijn passie. Dat is de rode draad in mijn loopbaan, die bewust begon met de  keuze voor de studies Sociologie en Communicatiewetenschappen (Overheidscommunicatie) in Leiden en Amsterdam. 

Vanuit deze achtergrond wil ik als Communicatiespecialist Sociaal Domein gemeenten adviseren over de transformatie. Wat ik voor gemeenten kan betekenen beschrijf ik globaal als denken én doen; binnen én buiten, beleid én resultaat. 

Wat dat precies inhoudt leg ik je graag uit in een gesprek: bel (06) 37 12 10 98 of mail rudy@meesenpartners.nl 

 

Graag tot binnenkort! Ik kijk er naar uit.

 

 

Bookmark and Share