• PR Adviseur

  Zincafé Leusden                                                                                                                                                   Zincafé
  januari 2013 – januari 2015 (2 jaar 1 maand)

  Als adviseur PR er voor gezorgd dat de opkomst van de Zincafé avonden omhoog schoot. In verband met hun lustrum bijgedragen aan vrije publiciteit en sponsoring. Hiervoor de samenwerking gezocht met de gemeente Leusden en bedrijven zoals AFAS. Ook deelgenomen aan het onderzoek naar de Levenskunst van scholieren, ondernemers, kerkgangers e.a. Dit alles heeft geresulteerd in een Congres waarvoor ik een cartoonist heb bemiddeld.

 • Hoofd Communicatie

  Stichting Interculturele Dienstverlening Amsterdam
  januari 2000 – januari 2004 (4 jaar 1 maand)

  Gewerkt aan de opbouw van de Communicatieafdeling en aansturing van wervingsteams. Communicatieadviezen waren gericht op de leefbaarheid in de wijken, werkgelegenheid, participatie en inburgering van de inwoners. Ook verantwoordelijk voor presentaties en rondleidingen van internationale bezoekers. Te gast waren Prinses Beatrix, ministers Jan Pronk en Wouter Bos. Bekijk ook de casus over StIDA.

 • Fondsenwerver/tekstschrijver

  Wilde Ganzen
  januari 1999 – 2004 (5 jaar)

  Wilde Ganzen ondersteund als fondsenwerver en tekstschrijver van direct mail, brochures en de uitgave van een Magazine in verband met het lustrum.

 • Beleidsadviseur mediaprojecten

  Sdu
  januari 1986 – januari 1990 (4 jaar 1 maand)Den Haag en omgeving, Nederland

  Stichting Communicatie Ontwikkelingssamenwerking geadviseerd over projectaanvragen op het gebied van radio, tv en gedrukte media. Hierin samengewerkt met Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking, Wereldomroep, NVJ, Uitgevers en mediaorganisaties in het buitenland.